Olive Magazine logo
  • Συνταγες
  • Θεματα
    • Απόψεις
    • Αφιερώματα
    • Ειδήσεις
    • Έρευνες
    • Οινοπνευματώδη
      • Κρασί
      • Μπίρα
      • Αποστάγματα
      • Ποτά & Cocktails
    • Παιδί
    • Υγεία & διατροφή
  • Εμπειριες
    • Εκδηλώσεις
    • Εστιατόρια
      • Αφίξεις
      • Έξοδος
      • Ρεπορτάζ
    • Μαγαζιά
    • Πρόσωπα
      • Παραγωγοί
      • Συνεντεύξεις
    • Προϊόντα
    • Ταξίδια
      • Ελλάδα
      • Kόσμος
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
    • CineFood
    • Lifestyle
    • Viral Videos
    • Βιβλία
    • Διαγωνισμοί
    • Κουίζ
  • Χρηστικα
    • Θερμιδομετρητής
    • Λεξικό κουζίνας
    • Συμβουλές
    • Τα φρέσκα του μήνα
    • Τεχνικές
  • Σχετικά με εμάς
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Powered by
search icon
close icon
burger menu icon
close icon
filter icon
Φίλτρα
×

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Γλυκά
Ψάρια-Θαλασσινά
Συνταγές με κρέμα γάλακτος
Σοκολάτα
Ρύζι
Ροφήματα
Πουλερικά
Πίτες-Πίτσες-Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κρέας
Κιμάδες
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αλλαντικά
Αβγό-Τυρί

ΕΙΔΟΣ ΠΙΑΤΟΥ

Περίσταση – Είδος Κουζίνας
Διεθνής κουζίνα
Εποχικές συνταγές
Άνοιξη - Καλοκαίρι
Φθινόπωρο - Χειμώνας
Ελληνική κουζίνα
Γιορτινό τραπέζι
Χριστούγεννα
Πάσχα
Για το πάρτι
Για το παιδί
Ethnic
Καθημερινό τραπέζι
Fusion

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Γλυκά
Τούρτες – Πάστες
Κρέμες - Μους - Ζελέ
Παγωτά – Σορμπέ
Κέικ – Τσουρέκια
Μπισκότα – Κουλούρια – Μικρά κεράσματα
Λικέρ & Ροφήματα
Διάφορα
Tάρτες
Light-γλυκά
Σοκολάτα
Εποχικά γλυκά
Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά
Πάσχα
Νηστίσιμα γλυκά
Γλυκά τηγανιού
Γλυκά ταψιού – Πίτες
Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες
Εθνικές Κουζίνες
Ιταλία
Γερμανία
Γαλλία
Βραζιλία
Αργεντινή
Αμερική
Ταϊλάνδη
Σκανδιναβία
Ρωσία
Πορτογαλία
Περού
Μεξικό
Μεγάλη Βρετανία
Λίβανος
Κωνσταντινούπολη
Κύπρος
Κούβα
Κίνα
Ισπανία
Ιράν
Ινδία
Ιαπωνία
Είδος πιάτου
Επιδόρπια
Τα βασικά
Σάλτσες - Σος - Ντιπ - Αλείμματα
Ζωμοί - Μαρινάδες
Βασικές συνταγές
Συνοδευτικά
Σούπες
Σαλάτες
Ορεκτικά – Μεζέδες
Κυρίως πιάτα
Χοιρινό
Τρόπος μαγειρέματος
Τηγάνι
Σχάρας - BBQ
Κατσαρόλας
Χωρίς μαγείρεμα
Φούρνου
Συνταγές που μαγεύουν
Πάσχα
Οι δικές σας συνταγές
Οι δικές σας συνταγές (γλυκά)
Οι δικές σας συνταγές (αλμυρά)
Μοσχάρι
Μαγειρεύουμε με
Κύριο υλικό
Κρεατικά
Ζύμες - Ψωμιά
Ζυμαρικά
Αβγό - Τυρί
Ψάρια-Θαλασσινά
Ρύζι
Πουλερικά
Πίτες – Τάρτες
Όσπρια - Σπόροι - Δημητριακά
Λαχανικά
Κυνήγι
Κιμάδες
Καθαρά Δευτέρα
Είδος γεύματος
Ειδική διατροφή
Για χορτοφάγους
Για διαβητικούς
Για vegans
Χωρίς γλουτένη
Light
Στο Πι και Φι
Σνακ
Πρωινό – Brunch
Οικονομικές
Νηστίσιμα
Με ό,τι περισσεύει
Κυριακάτικο τραπέζι
Καθημερινό τραπέζι
Γιώτης
Αφιερώματα
Trata
Sunny Via
Safcol
Lurpak
Fytro
Del Monte
Το Μαννα Τσατσαρωνάκη
Ομοσπονδία
Όλυμπος
Νιτσιάκος
Μύλοι Αγίου Γεωργίου
Μπάρμπα Στάθης
Μακεδονικό Ταχίνι
Κρητών 'Αρτος
εζα
ΔΩΔΩΝΗ
Δέλτα
Γιώτης
Βλάχα
Αρνί - Κατσίκι
Αλλαντικά
Quick Videos
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΦΙΛΤΡΩΝ
filter icon
Φίλτρα
  • ΓΛΥΚΑ
clock icon
45'

Γνήσια ιταλική πανακότα βανίλια

clock icon
30'

Εύκολη συνταγή για ατομικά τιραμισού

clock icon
1:40'

Ζουκότο (Zuccotto): Το δίχρωμο sponge κέικ των Ιταλών

clock icon
1:15'

Κέικ σοκολάτας με αμύγδαλα από το Ποζιτάνο της Ιταλίας

clock icon
30'

Κλασική τιραμισού

clock icon
15'

Affogato ή αλλιώς εσπρέσο με παγωτό

clock icon
15'

Εύκολo τιραμισού

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα τιραμισού; Δεν είναι και το αποδεικνύουμε με την παρακάτω συνταγή.

clock icon
25'

Ιταλική κρέμα ζαμπαγιόν

clock icon
45'

Ιταλικά καντουτσίνι κανέλα – αμύγδαλο

clock icon
15'

Πανακότα με καρύδα και φρέσκα βατόμουρα

clock icon
55'

Μπόμπα με σεμιφρέντο τιραμισού

clock icon
45'

Σεμιφρέντο καρύδας με ροδοπέταλα

clock icon
30'

Tiramisu

clock icon
20'

Λικέρ λιμοντσέλο

clock icon
30'

Πανακότα με γιαούρτι και ροδόνερο γαρνιρισμένη με φράουλες

                            
Olive Magazine Logo
© 2022 Olive Magazine
Powered by cloudevo