Διαδικασία
Σε κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτετε το λουκάνικο, τις πατάτες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμη.
Προσθέτετε το ζωμό, τα φύλλα δάφνης και μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Αφαιρείτε τα φύλλα δάφνης και με ραβδομπλέντερ πολτοποιείτε τα υλικά.
Προσθέτετε στη συνέχεια τις λαχανίδες και σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ψηθούν και τα χόρτα.
Τέλος, αναμειγνύετε την πάπρικα με λίγο ελαιόλαδο για να φτιάξετε ένα dressing. Σερβίρετε τη σούπα σε πιάτα, ραντίζετε με λίγο από το dressing και απολαμβάνετε.